Fogg Gildeskål - design for menn

I havgapet mellom midnattssol og høye fjell, ligger Fogg Gildeskåls butikk. Her finner du norske designprodukter presentert i den mektige arktiske naturen, som er inspirasjonen bak merket.

Historien bak

Fogg Gildeskål er et merke for menn, og de designer og selger luer, skjerf og undertøy. I designet kombineres streetwear og tradisjonelt håndverk, hvor det fokuseres på kvalitet, materialer og etisk produksjon. FOGG Gildeskål bruker naturmaterialer som ren ull, et materiale med lange tradisjoner i nordlige strøk.

Det rene designet gir et stilfullt tilbehør som fungerer i mange settinger, og som fort blir favorittplagg. Materialene og produksjonen har høy kvalitet, noe som gir bærekraftige produkter som tåler mange sesonger i garderoben.

Produktene er kortreiste, mye er produsert i Norge av norsk ull. Utvalget av luer og skjerf med ulike teksturer og farger gjør det mulig å finne din favoritt som er lett å kombinere med det du allerede har. Det er bare hos FOGG Gildeskål du får kjøpt den håndstrikkede luen ”T”, som har vært en bestselger i flere år. Den myke tank top’en ”Under” i merinoull, er perfekt til å ha på i de nordlandske sommernettene eller under skjorten en kald vinterdag.

Søstrene Gøril og Frøydis Pedersen står bak FOGG Gildeskål
Søstrene Gøril og Frøydis Pedersen står bak FOGG Gildeskål

Jentene bak merket

Designduoen bak merket Fogg Gildeskål, er søstre og har vokst opp i bygda Mevik, hvor du finner butikk og hovedkontor. Merket ble etablert i 2011 og butikken åpnet i 2016.

Deres visjon er å skape favorittplagg for den som elsker eventyr og samler på opplevelser.