Langsanden på Sandhornøya

Langsanden er over 2 kilometer lang, og er nok en av de største og flotteste sandstrendene du har sett i Norge. Det store kunstprosjektet «SALT» ble gjennomført her gjennom 2014 og 2015. Samtidig ble servicebygget Pepper satt opp. Der finner du toaletter og dusjer. Området har også en stor parkeringsplass, der det vil komme uttak for strøm.

Det er flere ting på gang for å utvikle området, blant annet er det planer om restaurant, sauna og noe overnatting. I 2017 startet lokale entusiaster opp med Langsandfestivalen, og den arrangeres årlig i begynnelsen av august.

Det er mange flotte muligheter for camping, bobiler, lek og moro. Det er forbudt med motorisert ferdsel på stranda, bruk noen av de mange avkjørslene eller parkeringsplassene,

 

 

Langsandfestivalen

i 2018 arrangeres Langsandfestivalen 3.-4. august. Langsandfestivalen startet i 2017 og arrangeres hvert år i begynnelsen av august. En unik opplevelse og mye moro på den fine stranda.

Mer om Langsandfestivalen

Link til hjemmeside

Vil du være med på Langsandfestivalen?

Kjøp billetter til festival 2018 her

Pepperbygget

Tegnet av Sami Rintala

Servicebygget Pepper

Servicebygget har toalett- og dusjfasiliteter

Bål på stranden

Camping på stranda

Det er utallige muligheter for camping, solbading og andre uteaktiviteter

Tjelden er en velkommen gjest

Dyreliv

Det er et yrende fugleliv på stranda, tjeld, måker og ørn er ofte innom. Oter, rådyr og elg kan også observeres hvis du er heldig.

Lek og moro

God plass til lek og moro

Bade, svømme, dykke, padle i havet? Fotball, volleyball, sandslott eller kontemplasjon?

Kveldsstemning

Fantastiske solnedganger.

Stranda er magisk uansett vær, årstid eller tid på døgnet. Og evig bølgeskvulp.